Friday, 9 January 2015

I'm back to blogger

Hai dan assalamualaikum,


   It's been way way way too long that I haven't update this blog. I am too busy I guess. By the way, mesti korang ingat aku ni kerek nak mampos kan  Nak speaking bagai, ya allah cer husnudzon sikit. Biase la budak Tesl kenalah speak speak. ok? got it. and pada yang lagi terer english than me, please pardon my grammar error, because i'm still learning. 

   Back to the title, haha tajuk kemain poyo ko ingat ko siapa? Retis? No I'm not. Saja je sebab lama gila kot tak menaip pastu post kat blog acah acah followers banyok macam Keknis. I'm just thinking why not kembali menulis. Yes, at least boleh jugak berkongsi pengalaman sebagai budak Tesl kepada adik adik yang lepasan SPM and tak tahu mana nak tuju. 

  Pergh cakap macam dah graduate je ni? Hahaha no I'm not but I'm in semester 4 right now *daftar Jumaat ni* So I think I nak lah berkongsi sedikit pengalaman dengan chuolls, what I've been through for three semester. Ko ingat Tesl ni senang ke dik oi? You know that tak semua senang tak semua susah okay. 

  Don't worry, hakak ada banyak gila benda nak share dengan adik adik semua regarding to Tesl course but more specific Tesl punya course dekat Kptm KL lah sebab hakak belajar kat sini. 

Okay macam biase lah blog hakak, hakak post gambar hakak lah, lama tak post ni hihi,


Till then, jumpa di lain post. Assalamualaikum.


No comments:

Post a Comment

Pakai baju macam superman, terima kasih sudi komen :)